• Agent concerts Espanya i Sudamèrica, 

info@eduardiniesta.com +34 932 266 321 c/Aragó 93, 2º 3º 08015 Barcelona (España)  

 • International agent of Europe and Northamerica

Elisabet Ràfols elisabet@rafols.net Ph. 306 8817371    

 • Per encàrrecs d’obres, arranjaments, sessions d’estudi o producció

info@eduardiniesta.com +34 932 266 321 c/Aragó 93, 2º 3º 08015 Barcelona (España)  

2 thoughts on “contacto y contratación

 1. Hola Eduard,
  vaig dusfrutar diumenge del Big Bang Beethoven amb el meu fill (vaig ficar foto al twitter i vas fer retweet). Nomes volia agraïr-vos el concert, va estar genial. Tant de bó hi hagués mes activitats aixi en la oferta musical de la ciutat (i dels pobles). Crec que es la millor manera de que els nens pugin amb sensibilitat per la cultura i els valors humans.

  No tindreu pensat pas gravar el Big Bang, oi? us haurieu forrat si a la porta poseu una parada amb CD’s 🙂

  Em dedico a la enginyeria, pero la musica sempre m’ha apasionat, fins fa 7-8 anys tocava en un grup de musica folc aragonesa, i m’encanta la corda (tocava guitarra, mandolina, violí) i els vents fusta (gaita de boto, gralla, trompa de graus)… feiem musica de ball de principis de segle XX amb un to bastant gamberro, i ahir vaig disfrutar d’una forma que feia molt de temps que no sentia.

  Per cert, el meu fill de 4 anys, em va dir que el que mes li va agradar va ser la segon violí (aquella noia que portava una cosa al cap em va dir), i quan jugaveu al 1-2-3 pica paret!! (quan tu dirigies no recordo si la 5a sinfonia i ells no et feien cas :-))) Quin fart de riure em vaig fer quan m’ho va dir… Al concert em deia … Juguen al 1-2-3 pica paret!!! i no li fan cas a aquest senyor!!

  Moltes gracies, quan tingui una estona em mirare els teus materials, que sembla que m’agradan molt!

  Salut!
  jm

  1. Hola José Miguel,

   perodna però no entro mai a aquest blog. Moltes gràcies. Dir-te que el disc ha sortit a la venda. Ara justament hi tronem al Palau. Una forta abraçada i moltes gràcies per experesar-te. Una forta abraçada

Comments are closed.